a v e n u e

interior decoration

10984591_1540143442914194_4027349136369058571_o

Onze visie

Esthetiek en functionaliteit zijn even belangrijk bij interieurinrichting om ten volle van een warme en gezellige thuis te kunnen genieten. Een parallel die doorgetrokken wordt naar de bedrijfswereld waar de laatste jaren terecht meer en meer aandacht besteed wordt aan een sfeervolle inrichting van burelen en andere bedrijfslokalen. 

Onze meerwaarde voor
de inrichting van uw interieur

Zowel voor de styling van nieuwbouw interieurs, als voor de restyling bij een gedeeltelijke of complete interieurrenovatie kan u vertrouwen op ons professioneel advies.

Met een frisse kijk, een doorgedreven productkennis en een jarenlange ervaring zorgt het Avenue team ervoor dat het totale plaatje klopt.

Bij Avenue Interior Decoration bepaalt u zelf hoever onze service reikt! Kom gerust even vrijblijvend brainstormen.

Bij Avenue Interior Decoration stemmen we onze service helemaal op maat van uw noden, stijlvoorkeuren én budget af. Flexibiliteit en een zorgeloze samenwerking in vertrouwen staan altijd voorop.

Een blik op onze diensten

Kleur-, stijl- en interieuradvies

Raamdecoratie, zonnewering en horren

Akoestische oplossingen

Interieurtextiel en tapijten

Herbekleden van stoelen en zetels

Aangepaste (sfeer)verlichting

Meubilair en interieur accessoires

Alles is gestart met raamdecoratie

Echter op vraag van onze klanten evolueerden we in de loop van de voorbije jaren naar totaaloplossingen. Wij gingen daarvoor op zoek naar kwalitatieve oplossingen die passen bij onze visie dat combinaties zowel op esthetisch als op functioneel vlak een meerwaarde moeten bieden voor uw interieur en leefcomfort.

Raamdecoratie systemen die een tijdloze elegantie of bijzondere lichteffecten combineren met een additionele akoestische of thermische isolatie zijn daar het perfecte voorbeeld van. Ook voor ramen met uitdagende vormen en afmetingen hebben we tal van “passende” oplossingen.

Bedrijven schakelen ons in voor het aankleden van ontvangstruimtes, burelen, vergaderzalen, boardrooms en directielokalen. Met een combinatie van eenvoudige tot exclusieve materialen realiseren we naast een functionele aankleding (de zon buiten houden, akoestische aanpassingen, …) ook voor hun klanten en medewerkers een gezellige werkplek waar men graag vertoeft.

Net wat u zoekt?

Een voorstel wordt gemaakt op basis van uw noden en wensen. We leggen voor onszelf de lat hoog door telkens iets unieks te verwezenlijken. Daarvoor beschikken wij over een zeer uitgebreid gamma aan oplossingen.

Voor een persoonlijke, zorgeloze en aangename samenwerking in vertrouwen is het belangrijk dat het “klikt”. Wij komen na een eerste contact graag bij u ter plaatse  om ons in te leven in de betreffende omgeving. 

Laat uw gegevens achter via het contactformulier.

U bent van harte welkom!

Hoe vroeger u ons bij uw plannen betrekt, hoe beter. Zo kunnen we eventuele technische uitdagingen tijdens de afwerkingsfase voorkomen en heel wat tijd- en kostenbesparende tips formuleren!

Oplossingen

Een overzicht geven van alle oplossingen aan buitenraambekleding, horren, binnenraambekleding (gordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen, lamellen, stores, …) eventueel aangevuld met een bijpassend tapijt, meubilair en dito verlichting is onbegonnen werk.

Zonder volledig te willen zijn, willen we u toch een idee geven van de diversiteit aan oplossingen. Klik daarvoor op onderstaande link.

Eigen realisaties

Graag laten we u kennismaken met wat eigen werk. Elke realisatie heeft een eigen verhaal. Deze details geven we u graag bij een persoonlijk contact. Meer foto’s vindt u in onze fotogalerij.

Nieuws

03-01-2022

Het Avenue team wenst u en uw dierbaren een fijn en voorspoedig 2022!!

Al onze interventies en professionele contacten gebeuren met de nodige voorzorgen en met respect voor de COVID-19 maatregelen.

30-05-2021

Het mooie weer zorg ervoor dat de insecten weer volop rondvliegen. Zoekt u nog stijlvolle muggenramen van de hoogste kwaliteit al dan niet in een aangepaste RAL-kleur, dan kunnen wij u hieraan helpen. 

Onze kwalitatief hoogstaande horren op maat kunnen naast vliegen en insecten ook pollen buiten houden.

Vul het contactformulier in!

Laat ons via dit formulier weten op welke tijdstippen u zich kan vrijmaken voor een vrijblijvende kennismaking. Wij nemen dan per kerende contact met u op om een afspraak vast te leggen.

U kan ons ook bereiken via onderstaande contactgegevens.

BTW BE0470.512.257

RPR Dendermonde

Contactformulier

Volg ons op sociale media!