a v e n u e

interior decoration

10984591_1540143442914194_4027349136369058571_o

Onze visie

Esthetiek en functionaliteit zijn beiden even belangrijk bij interieurinrichting om ten volle van een warme en gezellige thuis te kunnen genieten. Een parallel die doorgetrokken wordt naar de bedrijfswereld waar de laatste jaren terecht meer en meer aandacht besteed wordt aan een sfeervolle inrichting van burelen en andere bedrijfslokalen. 

Onze meerwaarde voor
de inrichting van uw interieur

Zowel voor de styling van nieuwbouw interieurs, als voor de restyling bij een gedeeltelijke of complete interieurrenovatie kan u vertrouwen op ons professioneel advies.

Met een frisse kijk, een doorgedreven productkennis en een jarenlange ervaring zorgt het Avenue team ervoor dat het totale plaatje klopt.

Bij Avenue Interior Decoration bepaalt u zelf hoever onze service reikt! 

Bij Avenue Interior Decoration stemmen we onze service helemaal op maat van uw noden, stijlvoorkeuren én budget af. Flexibiliteit en een zorgeloze samenwerking in vertrouwen staan altijd voorop.

Een blik op ons aanbod

Kleur-, stijl- en interieuradvies

Raamdecoratie, zonnewering en horren

Akoestische oplossingen

Interieurtextiel en tapijten

Herbekleden van stoelen en zetels

Aangepaste (sfeer)verlichting

Los meubilair en interieur accessoires

Alles is gestart met raamdecoratie

Echter op vraag van onze klanten evolueerden we in de loop van de voorbije jaren naar een breder gamma van oplossingen. Wij gingen daarvoor op zoek naar oplossingen die passen bij onze visie dat combinaties zowel op esthetisch als op functioneel vlak een meerwaarde moeten bieden voor uw interieur en leefcomfort.

Raamdecoratie systemen die een tijdloze elegantie en/of bijzondere lichteffecten combineren met een additionele akoestische of thermische isolatie zijn daar een voorbeeld van. Ook voor ramen met uitdagende vormen en afmetingen hebben we tal van “passende” oplossingen.

Bedrijven schakelen ons in voor het aankleden van ontvangstruimtes, burelen, vergaderzalen, boardrooms en directielokalen. Met een combinatie van eenvoudige tot exclusieve materialen realiseren we naast een functionele aankleding (de zon buiten houden, akoestische aanpassingen, …) ook voor hun klanten en medewerkers een gezellige werkplek waar men graag vertoeft.

Net wat u zoekt?

Een voorstel wordt gemaakt op basis van uw noden en wensen. We leggen voor onszelf de lat hoog door telkens iets unieks te verwezenlijken. Daarvoor beschikken wij over een zeer uitgebreid gamma aan oplossingen.

Voor een persoonlijke, zorgeloze en aangename samenwerking in vertrouwen is het belangrijk dat het “klikt”. Wij komen na een eerste contact graag bij u ter plaatse  om ons in te leven in de betreffende omgeving. Kom gerust even vrijblijvend brainstormen.

Laat uw gegevens achter via het contactformulier.

U bent van harte welkom!

Hoe vroeger u ons bij uw plannen betrekt, hoe beter. Zo kunnen we eventuele technische uitdagingen tijdens de afwerkingsfase voorkomen en heel wat tijd- en kostenbesparende tips formuleren!

Productgroepen

Een overzicht geven van alle oplossingen aan raambekleding (gordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen, lamellen, stores, …) eventueel aangevuld met een hor, tapijt, los meubilair en dito verlichting is onbegonnen werk.

Zonder volledig te willen zijn, willen we u hierbij toch een idee geven van deze diversiteit aan oplossingen. Klik daarvoor op onderstaande link.

Eigen werk

Graag laten we u kennismaken met wat eigen werk. Elke realisatie heeft een eigen verhaal. Graag geven we u meer details bij een persoonlijk contact. Hieronder ziet u slechts een paar foto’s. Meer foto’s vindt u in onze fotogalerij.

Nieuws

02-05-2022

Vanaf 1 juli 2022, zal Somfy de prijzen verhogen met 4,5%. 

27-04-2022

Vanaf 1 juli 2022, zal VELUX de prijzen verhogen met gemiddeld +/- 9% over alle productcategorieën, met uitzondering van binnengordijnen die gemiddeld met +/- 5% zullen stijgen.

09-04-2022

De zomer komt er binnenkort aan. Zijn uw muggenramen aan vervanging toe? Kom dan zeker eens kennis maken met onze stijlvolle horren op maat en van de hoogste kwaliteit al dan niet in de RAL kleur van uw buitenschrijnwerk. 

Hebt u last van pollen? Onze horren op maat kunnen zorgen voor een pollenvrije woning. Dit middels een speciaal doek dat de pollen tegen houdt. 

Vul het contactformulier in!

Via dit formulier kan u ons een bericht sturen of laten weten wanneer u zich kan vrijmaken voor een vrijblijvende kennismaking. Wij nemen per kerende contact met u om een afspraak vast te leggen.

BTW BE0470.512.257

RPR Dendermonde

Contactformulier

Volg ons op sociale media!