avenue

interior decoration

raamdecoratie op maat
interieuraccessoires
meubelen
tapijten

persoonlijke begeleiding

20220510_174301278_iOS

Onze visie

Esthetiek en functionaliteit zijn beiden even belangrijk bij interieurinrichting om ten volle van een warme en gezellige thuis te kunnen genieten. Hetzelfde geldt ook voor de bedrijfswereld waar de laatste jaren terecht meer en meer aandacht besteed wordt aan een sfeervolle inrichting van burelen en andere bedrijfslokalen. 

Onze meerwaarde voor
de inrichting van uw interieur

Zowel voor de styling van nieuwe interieurs, als voor de restyling bij een gedeeltelijke of complete interieurrenovatie kan u vertrouwen op ons professioneel advies voor de aankoop van raamdecoratie, meubilair, tapijten, diverse accessoires ….

Met een frisse kijk, een doorgedreven productkennis, een expertise in kleurenleer en een jarenlange ervaring zorgt het Avenue team ervoor dat het totale plaatje klopt.

Bij Avenue Interior Decoration bepaalt u zelf hoever onze service reikt! 

Bij Avenue Interior Decoration stemmen we onze service helemaal op maat van uw noden, stijlvoorkeuren én budget af. Flexibiliteit en een zorgeloze samenwerking in vertrouwen staan altijd voorop.

Een blik op ons aanbod

Raamdecoratie, zonnewering en horren

Interieurtextiel en tapijten

Los meubilair en interieur accessoires

Kleur-, stijl- en interieuradvies

Herbekleden van stoelen en zetels

Akoestische oplossingen

Alles is gestart met raamdecoratie

Op vraag van onze klanten evolueerden we in de loop van de voorbije jaren naar een breder gamma van oplossingen. Wij gingen op zoek naar leveranciers die kwaliteitsproducten produceren met een goede service na verkoop en die passen bij onze visie dat combinaties zowel op esthetisch als op functioneel vlak een meerwaarde moeten bieden voor uw interieur en leefcomfort.

Bedrijven schakelen ons in voor het aankleden van ontvangstruimtes, burelen, vergaderzalen, boardrooms en directielokalen. Met een combinatie van eenvoudige tot exclusieve materialen realiseren we naast een functionele aankleding (de zon buiten houden, akoestische aanpassingen, …) ook voor hun klanten en medewerkers een gezellige werkplek waar men graag vertoeft.

Net wat u zoekt?

Een voorstel wordt gemaakt op basis van uw noden en wensen. We leggen voor onszelf de lat hoog door telkens iets unieks te verwezenlijken. Daarvoor beschikken wij over een zeer uitgebreid gamma aan oplossingen.

Voor een persoonlijke, zorgeloze en aangename samenwerking in vertrouwen is het belangrijk dat het “klikt”. Wij komen na een eerste contact graag bij u ter plaatse  om ons in te leven in de betreffende omgeving. Kom gerust eerst vrijblijvend brainstormen in onze studio.

Contacteer ons via onderstaand contactformulier, mail of telefoon.

U bent van harte welkom!

Hoe vroeger u ons bij uw plannen betrekt, hoe beter. Zo kunnen we eventuele technische uitdagingen tijdens de afwerkingsfase voorkomen en heel wat tijd- en kostenbesparende tips formuleren!

Productgroepen

Een overzicht geven van alle oplossingen aan raambekleding (gordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen, lamellen, stores, …), horren, tapijten, los meubilair… is geen sinecure. Klik op onderstaande link om alvast een idee te krijgen van de diversiteit aan oplossingen. 

Eigen werk

Om een zicht te krijgen op een aantal van onze referenties, nodigen we u uit om onze fotogalerij te bezoeken. Elke realisatie heeft een eigen verhaal. Graag geven we u meer details bij een persoonlijk contact. Contacteer ons vrijblijvend.

In de kijker

Naast alle mogelijke oplossingen aan raamdecoratie zijn volgende collecties (meubels, tapijt, accessoires) bij ons verkrijgbaar:

Zijn uw muggenramen aan vervanging toe? Maak kennis met onze stijlvolle horren op maat van de hoogste kwaliteit al dan niet in de RAL kleur van uw buitenschrijnwerk. 

Last van pollen? Onze horren op maat zorgen voor een pollenvrije woning. Dit middels een speciaal doek dat de pollen tegen houdt.

We zijn in het bijzonder zeer trots op onze bijdrage aan de gordijnen en systemen van de Coworking Space Dunden in Antwerpen. De technische realisatie – uitwerking en plaatsing – is van onze hand. Ook de zitkussentjes werden door ons gemaakt. Click hier voor foto’s (reportage op de website van Vescom).

Neem contact met ons!

Wij hebben geen vrij toegankelijke winkel, maar werken vanuit een studio waar wij onze projecten ontwerpen en opvolgen.

Onze studio fungeert ook als showroom. U kan er eerdere projecten, ontwerpconcepten en andere voorbeelden van ons werk bekijken. Op die manier kan u kennismaken met onze vaardigheden en expertise.

Om een afspraak te maken, kan u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of bijgaand contactformulier.

BTW BE0470.512.257

RPR Dendermonde

Contactformulier

Volg ons op sociale media!